Lariats

HT-omslag-

 

Lariats was mijn eerste sieradenboekje en daarna volgde Lange Halskettingen. Ik was in deze periode volop bezig met kralen en ontwerpen, maar het bleek een tijdelijk uitstapje. Ik heb nog steeds veel ideeën, alleen geen geduld meer om kettingen te maken want er zijn nog zoveel andere leuke dingen om te doen. Ik hoop dat mijn lezeressen inspiratie kunnen vinden in deze kleurige creaties. Laat het me gerust weten als je vragen hebt.

Samenvatting inhoud

Lange kettingen van glaskralen met een fantastische kleuropbouw, echte blikvangers. Unieke draagwijze, als een lasso, gelust om je hals. Een eenvoudige rijgtechniek met een zeer stijlvol resultaat en alle kralen in formaten en kleuren zijn te gebruiken voor deze techniek, mits zij op kleur op elkaar afgestemd worden.

Verkrijgbaar bij http://www.bol.com/nl/p/lariats/1001004002813562/
Maar… ik heb ze ook nog en dan krijg je ze gesigneerd. Zoek je bepaalde kralen uit dit boek en kan je ze niet vinden, dan help ik je graag. Ik heb nog een kleine voorraad, misschien met wat kralen die jij net tekort komt. Interesse? Stuur even een mail.