Flikken Maastricht Gestalkt

Voor Gestalkt bedacht ik dit keer de verhaalijn zelf (ik hoop nog steeds dat het een keer wordt verfilmd).

In Flikken Maastricht draait alles om een rechercheteam in Maastricht. Vooral de intensieve haat-liefdeverhouding tussen de jonge, temperamentvolle rechercheur Eva van Dongen en haar nieuwe collega, de ervaren Amsterdamse rechercheur Floris Wolfs maakt de TV-serie en de boekenreeks tot een zinderende ervaring.
De boekenreeks is gebaseerd op de TV-serie, maar vertelt oorspronkelijke verhalen en geen bewerkingen van de TV-scripts. Splinternieuwe verhalen waarin de bekende TV-personages zich geplaatst zien voor gecompliceerde zaken.

Inhoud

Achtergronddanseres en voormalig Miss Limburg Sita doet aangifte van stalking door Ton de Jager, haar ex en de voormalige portier van een bekende nachtclub in Maastricht, die haar al geruime tijd achtervolgt en bedreigt.
De jonge vrouw is de wanhoop nabij en dreigt met geweld een einde te maken aan haar ellende als de politie niets doet. Weken later is Sita het middelpunt van een heftige ruzie in de bekende nachtclub De Hemel. Hierbij raken drie man slaags met Ton. De volgende dag wordt hij dood aangetroffen in zijn huis, neergestoken in koelen bloede. Het moordwapen is verdwenen. Eva, Wolfs, Romeo en Marion duiken in het nachtleven, waar niets is wat het lijkt. Zij ontdekken dat niet alleen Sita belang had bij de dood van de portier maar dat er meerdere mensen zijn die hem een kopje kleiner wilden maken…

Auteur Claudia van der Sluis
Taal Nederlands
Druk 1
ISBN10 9061120489
ISBN13 9789061120483

Verkrijgbaar bij Bol.